Interieurontwerp op maat

Het inrichten van uw huis of bedrijfspand gaat niet over één nacht ijs. En terecht, want over een huisinrichting die voor 100% voldoet aan uw eisen en wensen moet goed nagedacht worden. Twijfelt u over de kleur die de boventoon moet voeren? Weet u niet zo goed hoe u de ruimte het beste kunt indelen? Of kunt u gewoon wel wat hulp van een buitenstaander gebruiken? Dan kan de interieuradviseur van Heerkens Interieurs voor u een interieuradvies op maat verzorgen.

Uw huis inrichten doen we samen

Wanneer u ervoor kiest om Heerkens Interieurs in te schakelen voor een persoonlijk woonadvies en praktische interieurtips om uw huis op de beste manier te kunnen inrichten, kiest u voor een samenwerking. Samen met u bespreken we de wensen en mogelijkheden bij u thuis. Naar aanleiding van dit gesprek maken wij voor u een schets van de betreffende ruimte. Vanuit deze schets kunnen wij u verschillende ideeën en invalshoeken laten zien.

Alles is maatwerk

Omdat bij ons alles op maat gemaakt wordt, kunnen wij voor elk huisinrichting probleem een passende oplossing bedenken. Dát is het interieuradvies op maat van Heerkens Interieurs. Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Of kunt u wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!