Een houten tafel kopen

Bent u op zoek naar een mooie houten tafel? Een tafel gemaakt van een degelijke kwaliteit? Dan bent u bij Heerkens Interieurs aan het juiste adres. Bij ons kunt u verschillende soorten houten tafels kopen. Van een salontafel en een eettafel tot lange vergadertafels of een ontvangsttafel. Elke houten tafel die u bij ons kunt kopen, wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van iets unieks, iets wat precies aansluit bij uw eisen, wensen en interieur.

Exclusieve houten tafel met een lengte tot wel vijf meter

De laatste jaren hebben we ons bij Heerkens Interieurs gespecialiseerd in grotere, meer robuuste tafels. En ook de trend ‘hout en staal’ is volop aanwezig in ons sfeervolle showroom. Dit zijn exclusieve (boomstam)tafels met ijzeren onderstellen, leverbaar in lengtes tot wel vijf meter. Deze boomstamtafels behoren op dit moment tot onze bestsellers. Voor een houten tafel heeft u bij ons de keuze uit vijf verschillende houtsoorten, met elk weer zijn eigen voordelen.

Een houten tafel kopen? Wij laten u graag kennismaken met onze uitgebreide mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze showroom in Heeswijk-Dinther. Wij heten u van harte welkom.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!