Kasten op maat

Kasten kunnen in geen enkel interieur ontbreken, maar kasten zijn daarnaast ook erg persoonlijk. Een kast kan namelijk voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden. Van het opbergen van uw servies en kinderspeelgoed tot het etaleren van uw boeken of een speciale verzameling. Daar bieden we bij Heerkens Interieurs de oplossing voor: kasten op maat. Met onze maatwerk kasten haalt u altijd een uniek item in huis.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden en de bijbehorende prijzen voor kasten op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom naar onze sfeervolle showroom in Heeswijk-Dinther. Wij helpen u graag!

Van kledingkast tot boekenkast op maat

Bij Heerkens Interieurs bent u aan het juiste adres voor verschillende soorten kasten op maat. Van een prachtige boekenkast op maat voor het etaleren van al uw boeken tot de droom van iedere vrouw: een kledingkast op maat. En het leuke van een kast op maat laten maken is dat deze precies zo ingedeeld kan worden, zoals u het wenst.

Heeft u veel ruimte nodig voor schoenen, voor pakken en overhemden of voor een verzameling van cd’s? Dan is dat voor onze professionele meubelmakers geen enkel probleem. Wij zorgen ervoor dat uw kledingkast op maat, boekenkast op maat of een andere kast op maat precies aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!