Boomstam salontafel

Veel mensen weten niet dat de salontafel vaak het middelpunt van de woonkamer vormt. Want eigenlijk is uw interieur nooit af zonder salontafel. De hoogste tijd dus om te kiezen voor een unieke eyecatcher, een salontafel die de aandacht trekt: een boomstam salontafel van Heerkens Interieurs. Het bijzondere aan onze salontafels is dat ze echt uniek zijn, want wij maken alle houten meubels speciaal voor u op maat. Hierdoor krijgt u altijd de salontafel, van bijvoorbeeld een boomstam, die past bij uw interieur én die aansluit bij uw wensen.

Een stijlvol geheel met een salontafel van boomstam

Om lekker te kunnen ontspannen, televisie te kijken, bij te kletsen of een kopje thee te drinken is het belangrijk dat uw woonkamer een stijlvol geheel vormt. Een salontafel gemaakt van boomstam past perfect in een landelijk en rustiek interieur. Maar in een strak en modern interieur kan een boomstam salontafel juist een prachtig contrast vormen.

De mogelijkheden van een boomstam salontafel zijn uitgebreid. Kies voor een boomstam salontafel met stoer RVS onderstel, een grote salontafel of het maken van een combinatie van meerdere salontafels kan natuurlijk ook. Uw wensen zijn bij Heerkens Interieurs altijd leidend.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!