Eiken tafel

Eikenhout wordt al eeuwen gebruikt voor het vervaardigen van verschillende soorten meubels. Eiken is een harde houtsoort met een degelijke kwaliteit. De eikenboom groeit erg langzaam met als gevolg dat eikenhout veel minder onderhevig is aan werking. Het is een harde houtsoort die zich eenvoudig laat bewerken. Daarom dat wij bij Heerkens Interieurs graag met deze houtsoort werken voor het ontwerpen van uw eiken tafel. Van een eiken eettafel tot een salontafel of vergadertafel: wij staan open voor uw wensen en ideeën.

Een eikenhouten tafel, speciaal voor u gemaakt

Met een eikenhouten tafel bent u verzekerd van een mooi meubelstuk waar u jarenlang plezier van heeft. Wanneer u kiest voor een eiken tafel van Heerkens Interieurs wordt deze speciaal voor u (op maat) gemaakt. Wij hebben namelijk niets standaard op voorraad staan. Wel kunt u in onze sfeervol ingerichte showroom van 3000m2 onze woonprogramma’s komen bekijken. Om ideeën op te doen.

Met onze jarenlange ervaring hebben we onszelf inmiddels gespecialiseerd in de grotere, robuuste tafels. Onze XXL tafels zijn zelfs verkrijgbaar tot een lengte van vijf meter. Eikenhouten tafel bestellen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!