Tafelbladen op maat

Heeft u het perfecte onderstel of de mooiste poten voor uw tafel al gevonden? Zijn de poten van uw huidige tafel nog niet aan vervanging toe? Of kunt u gewoon niet slagen met de standaard maten van tafelbladen? Dan is een tafelblad op maat van Heerkens Interieurs de beste oplossing. Enkele centimeters smaller, een iets langer tafelblad of toch net even een wat dikker blad omdat u dat stoere zo leuk vindt? Geen probleem, wij maken al onze tafelbladen op maat. Bij ons is maatwerk namelijk de standaard.

Tafelbladen op maat van de mooiste houtsoorten

Wanneer u kiest voor een tafelblad op maat van Heerkens Interieurs, heeft u de keuze uit de mooiste houtsoorten. Van het traditionele eikenhout en schitterend getekende essenhout tot het fijne beukenhout en het fraai geaderde notenhout. Andere houtsoorten voor tafelbladen op maat zijn op aanvraag. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende afmetingen, kleuren, bewerkingen en afwerkingen.

Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden voor een tafelblad op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze sfeervol ingerichte showroom van 3000m² en meubelmakerij. U zult verrast zijn over onze prijzen en kwaliteit.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!