Boomstam bijzettafel

Bent u op zoek naar een uniek item voor in uw interieur? Een ware eyecatcher die de aandacht naar zich toetrekt? Heeft u dan al weleens aan een boomstam bijzettafel gedacht? In een hoek van de woonkamer, naast uw bank, in uw slaapkamer of gewoon in de gang: een boomstam tafeltje doet het in elke ruimte goed. Dit komt onder andere door de natuurlijke, grillige en ongedwongen vormen. En bij Heerkens Interieurs bent u aan het juiste adres voor een boomstam bijzettafel.

De mogelijkheden van een boomstam tafeltje

Wanneer u kiest voor een boomstam tafeltje van Heerkens Interieurs, kiest u voor onze uitgebreide mogelijkheden. Wilt u uw boomstam bijzettafel voorzien van wieltjes of robuuste poten? Dat kan, want alle houten meubelen worden door ons altijd op maat gemaakt.

Een boomstam bijzettafel doet het prima in een landelijk en rustiek interieur, maar ook in een modern en strak interieur vormt een boomstam tafeltje een prachtig en speels contrast. Wilt u weer weten over onze mogelijkheden of heeft u speciale wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!