Al sinds 1953 kwaliteitsmeubelen uit Heeswijk-Dinther

Houtbewerking is al vele generaties verweven met de geschiedenis van Heerkens.

In 1953 werd door Harrie Heerkens de basis gelegd voor de huidige onderneming. Aanvankelijk werden vooral gereedschapsstelen geproduceerd voor land en mijnbouw. Als logisch vervolg werd enkele jaren later de beroemde Brabantse knopstoel gemaakt. Deze onverwoestbare stoel bleek een schot in de roos. Na jaren van uitbreiding werden ook tafels, kasten en bankstellen aan het assortiment toegevoegd. Alles van een zeer degelijke en zware kwaliteit.

3 generaties later is aan die degelijkheid niets veranderd. Wij werken nog steeds uitsluitend met massief hout en gebruiken de beste materialen voor onze meubelen. Wat natuurlijk wel is veranderd is de vormgeving. Wij hebben een zeer eigentijdse collectie meubelen, welke geheel door ons zelf is ontworpen en vervaardigd.

 

Exclusieve boomstamtafels

Ook de laatste trend “Hout en staal”is volop aanwezig in onze showroom. Sinds enkele jaren maken wij exclusieve boomstamtafels met ijzeren onderstellen. Deze zijn leverbaar in lengtes tot 5 meter! Ook al het ijzerwerk kan bij ons op maat. Voor meer info kijk ook op: www.xxl-tafels.nl

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!