Boomstam tafelblad

Wilt u een boomstam tafelblad kopen? Dan bent u bij Heerkens Interieurs aan het juiste adres. Of het nou gaat om een tafelblad van boomstam voor een eettafel, een bureau, een vergadertafel of een ontvangsttafel: wij realiseren het graag voor u. Een boomstam tafelblad is bij ons altijd maatwerk en een 100% duurzaam en eerlijk product. Kies voor een boomstam tafelblad, kiest voor een tafelblad met karakter.

Een tafelblad van boomstam van de mooiste houtsoorten

Bij Heerkens Interieurs werken we met de mooiste houtsoorten voor het ontwerpen van uw droomtafel. Een tafelblad kan dus gemaakt worden van een boomstam naar wens. De kenmerkende boomstamvormen, noesten, karakteristieke spiegels in het eiken, de roodbruine kleur van iep, de lichte tonen van een populier. Samen gaan we op zoek naar een boomstam tafelblad dat past bij uw interieur, uw wensen en uw budget.

Wilt u niet alleen een boomstam tafelblad, maar een complete boomstam tafel kopen? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Wij kunnen uw tafel voorzien van elk denkbaar onderstel zoals RVS, (gecoat) staal of aluminium. Neem voor meer informatie over onze mogelijkheden vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!