Eiken boekenkast – wandkast

Eikenhout is één van de houtsoorten waar wij bij Heerkens Interieurs graag mee werken. Eiken is namelijk een sterke en harde houtsoort, maar laat zich toch gemakkelijk bewerken. Ook is het een duurzame houtsoort die jarenlang meegaat zonder sporen van slijtage te vertonen. Daarnaast heeft eikenhout een mooie nerfstructuur die prachtig tot zijn recht komt in onze maatwerk meubels. Niet voor niets dat eikenhout vaak en graag gebruik wordt bij interieurinrichting. Geef uw interieur een robuuste en rustieke uitstraling met een eiken boekenkast of wandkast.

Een eiken boekenkast of wandkast op maat

Wanneer u kiest voor een eiken boekenkast of een eiken wandkast van Heerkens Interieurs, kiest u automatisch voor maatwerk. Wij hebben namelijk niets op voorraad, elk houten meubel wordt speciaal voor u (op maat) gemaakt. Hierdoor heeft u de keuze uit verschillende formaten, indelingen, kleuren, afwerkingen, bewerkingen en kwaliteit van het eikenhout.

Samen met u gaan we op zoek naar uw favoriete eiken boekenkast of wandkast. Een kast die precies past binnen uw interieur, op de door u beoogde plek en binnen uw budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!