Tafel op maat laten maken

In de meeste meubelwinkels zijn tafels verkrijgbaar in standaard maten. Maar wat als een standaard maat niet past op de plek die u voor ogen heeft? Of wat als u juist niet op zoek bent naar een tafel met een standaard maat? Dan bieden wij van Heerkens Interieurs de oplossing met onze tafel op maat. Van een salontafel, bijzettafel en eettafel tot lange vergadertafels of een ontvangsttafel: elke tafel die u bij ons koopt, wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Wanneer u besluit om een tafel te laten maken, bent u verzekerd van iets unieks, iets wat precies aansluit bij uw eisen, wensen, verwachtingen en interieur.

Tafel laten maken – vele mogelijkheden

Wanneer u bij Heerkens Interieurs een tafel op maat wilt laten maken, heeft u de keuze uit onze vele mogelijkheden. U kunt kiezen uit verschillende houtsoorten, kleuren, afwerkingen, bewerkingen en kwaliteit van het hout. Ook zijn de mogelijkheden qua onderstel divers: van hout tot RVS en (gecoat) staal. Hierdoor past de tafel altijd bij en in de rest van uw interieur.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden van een tafel op maat? En de bijbehorende kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze sfeervol ingerichte showroom. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!