TV kast op maat

In vrijwel elk interieur staat de televisie centraal in de woonkamer. In de meeste huishoudens staat de televisie dagelijks aan om bijvoorbeeld het nieuws te kijken of gezellig met het gezin samen te zijn. Omdat de televisie zo belangrijk is, is het logisch dat deze speciale, mooie kast krijgt. Bij Heerkens Interieurs bent u aan het juiste adres voor een tv kast op maat. Met of zonder lades, open ruimtes of kastsystemen.

Maar waar moet een tv kast op maat allemaal aan voldoen? Staat alleen de tv erop of ook nog andere vormen van multimedia? Of vindt u het belangrijk om de tv kast op te fleuren, eigen te maken met accessoires? Wilt u de tv box, dvd speler, etc. weggewerkt hebben? En wilt u nog de mogelijkheid hebben om spullen als dvd’s, afstandsbedieningen en cd’s op te bergen? Wanneer u kiest voor een tv kast op maat van Heerkens Interieurs, kiest u voor een tv kast die voldoet aan uw wensen, eisen en verwachtingen.

Uw ideale tv kast, speciaal voor u op maat gemaakt

Een tv kast die speciaal voor u op maat gemaakt wordt, biedt vele voordelen. Zo sluit deze qua stijl aan op de rest van uw interieur en past de tv kast precies op de door u beoogde plek. Bij ons heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten, bewerkingen, afwerkingen en de kwaliteit van het hout.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of kom een kijkje nemen in onze sfeervolle showroom.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!