Wandmeubel op maat

Bent u op zoek naar iets dat net anders dan anders is? Moet een meubel ingebouwd worden in een lastige ruimte? Of zoekt u gewoon een simpel en doeltreffend wandmeubel? Dan bent u bij Heerkens Interieurs aan het juiste adres. Wij maken uw wandmeubel speciaal voor u op maat. Een mooi wandmeubel op maat past niet alleen bij de inrichting van uw woning, maar is ook perfect afgestemd op de andere meubelen. Óf vormt juist een eyecatcher ten opzichte van de rest van uw interieur. En dat is allemaal mogelijk bij Heerkens Interieurs.

Wandmeubel op maat van de beste houtsoorten

Wanneer u kiest voor een wandmeubel op maat van Heerkens Interieurs kiest u voor een wandmeubel dat gemaakt wordt van de beste materialen en met de grootste zorgvuldigheid. De kwaliteitsmaterialen die wij gebruiken hebben niet alleen een prachtige uitstraling, maar verhogen ook de waarde van uw woning. Bij ons heeft u voor uw wandmeubel op maat de keuze uit verschillende afmetingen, indelingen, kleuren, houtsoorten, bewerkingen, afwerkingen en de kwaliteit van het hout.


Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of kom onze woonprogramma’s bekijken in onze sfeervolle showroom in Heeswijk-Dinther.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!