Een houten kast kopen

Wilt u een mooie houten kast kopen? Een kast met de afmetingen en de indeling die u graag wilt? Kies dan voor een houten kast van Heerkens Interieurs. Bij ons staat namelijk niets standaard op voorraad. Elke houten kast wordt speciaal voor u (op maat) gemaakt. Dus of u nou op zoek bent naar een mooi dressoir, een kabinetkast, een boekenkast of een broodkast: bij ons is alles mogelijk. En dat allemaal in de houtsoort, de bewerking en de afwerking die u graag wilt.

De beste materialen voor uw houten kast

Bij Heerkens Interieurs staat een zeer degelijke en zware kwaliteit altijd centraal. En dat al drie generaties lang. We werken voor uw houten kast uitsluitend met massief hout en de beste materialen. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of kom een kijkje nemen in onze sfeervol ingerichte showroom van 3000 m2. Kast kopen? U zult verrast zijn over onze prijzen en de bijbehorende kwaliteit.

Mocht u twijfelen over de kleur, de maat of de indeling van uw houten kast? Geen probleem, samen met u bespreken we graag de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!